Wij kunnen alles leveren

Metal Bouwkonsort b.v. levert en monteert inmiddels al meer dan 45 jaar dak- en gevelbeplating. Vanuit de vestiging in Lopik, in het midden van het land, wordt er dagelijks een diversiteit aan projecten op het gebied van renovatie, nieuwbouw en schadeherstel gerealiseerd. De grote kracht van Metal Bouwkonsort b.v wordt gevormd door het vakmanschap, de betrokkenheid en de inzet van de vele medewerkers. Vanaf de voorbereiding, in de montage, tot en met de fabricage van een grote verscheidenheid aan hulpstukken in de eigen zetterij.

Van alle markten thuis

Een nieuwe, frisse uitstraling voor een reeds bestaand pand realiseren? Vanaf de bouw van een (bedrijfs-)pand een eigen gezicht geven aan het dak en/of de gevel? Of het herstellen van dak- of gevelbeplating door brand-, storm- of een andere vorm van schade? Metal Bouwkonsort b.v. heeft de expertise in huis om hier perfect passende oplossingen voor te bieden. Bekijk de diverse referenties en ontdek wat er allemaal mogelijk is met de producten van Metal Bouwkonsort b.v..

Veilig werken met VCA-certificering

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn al vele jaren een VCA*-gecertifieerd bedrijf en hanteren een uitgebreid beleid op het gebied van veiligheid.

Meer informatie? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van dak- en gevelbeplating.

De veranderingen van onze vestigingen

Door de jaren heen zijn we telkens weer met onze vestiging meegegroeid met de grootte van de onderneming. Het huidige bedrijfspand biedt ons een uitgebalanceerde basis van waaruit we zowel de projecten voorbereiden als begeleiden.

Producten die passen bij de gewenste oplossing

Van zetwerk tot gevelplaat en van sandwichpaneel tot composiet. Metal Bouwkonsort b.v. biedt alle benodigde producten voor de beste dak- en gevelbeplating.

Bouwen aan vele bedrijfsgebouwen

De door Metal Bouwkonsort b.v. gerealiseerde projecten variëren van renovatie, nieuwbouw tot aan schadeherstel. Het zijn stuk voor stuk projecten die van begin tot eind tot in de puntjes worden verzorgd en uitgevoerd.

Blijf op de hoogte en bekijk meer projecten

MBK - Header - WAT DOEN WE - Van oud naar nieuw
morsebgein 01hb
ddmdemeern 05
ddmdemeern 01hb
entreevillevdv01 HB
kfckampen 01hb