Trots op onze certificering
Keurmerk Dak- en Gevelborg behaald.
Bekijk projecten

Trots op onze certificering

Onlangs hebben we als lid van Dumebo-DWS het Keurmerk Dak- en Gevelborg behaald. Dit speciale keurmerk maakt voor verwerkers van dak- en gevelmateriaal de gerealiseerde kwaliteit op het gebied van dak- en gevelbouw aantoonbaar.

Zo maakt het keurmerk onder andere aantoonbaar dat voldaan wordt aan de technische eisen van het Bouwbesluit. En het sluit tevens heel goed aan op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) die tot doel heeft om de kwaliteit en het toezicht bij de (ver)bouw te verbeteren.

Dumebo-DWS is de branchegroep van verwerkers van dak- en gevelsystemen van Koninklijke Metaalunie en in samenwerking met borger PlanGarant en certificerende instelling SKG Ikob is het Keurmerk Dak- en Gevelborg tot stand gekomen. De basis hiervoor wordt gelegd in de Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken. Daarin staan de eisen aan dak- en wandsystemen beschreven en staat opgenomen op welke wijze deze opgebouwd dienen te worden. Onderdelen waarbinnen voor dit keurmerk wordt getoetst zijn onder andere vakbekwaamheid, veiligheid, kwaliteit en milieu.

Meer informatie? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van dak- en gevelbeplating.

Blijf op de hoogte en bekijk meer projecten

ddmdemeern 05
ddmdemeern 01hb
entreevillevdv01 HB
kfckampen 01hb
woningwaverveen - WA0051HB
Rotbergnwh - a0495b25a82f HB