Trots op onze certificering
Keurmerk Dak- en Gevelborg behaald.
Bekijk projecten

Trots op onze certificering

Onlangs hebben we als lid van Dumebo-DWS het Keurmerk Dak- en Gevelborg behaald. Dit speciale keurmerk maakt voor verwerkers van dak- en gevelmateriaal de gerealiseerde kwaliteit op het gebied van dak- en gevelbouw aantoonbaar.

Zo maakt het keurmerk onder andere aantoonbaar dat voldaan wordt aan de technische eisen van het Bouwbesluit. En het sluit tevens heel goed aan op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) die tot doel heeft om de kwaliteit en het toezicht bij de (ver)bouw te verbeteren.

Dumebo-DWS is de branchegroep van verwerkers van dak- en gevelsystemen van Koninklijke Metaalunie en in samenwerking met borger PlanGarant en certificerende instelling SKG Ikob is het Keurmerk Dak- en Gevelborg tot stand gekomen. De basis hiervoor wordt gelegd in de Kwaliteitsrichtlijn Metalen Gevels en Daken. Daarin staan de eisen aan dak- en wandsystemen beschreven en staat opgenomen op welke wijze deze opgebouwd dienen te worden. Onderdelen waarbinnen voor dit keurmerk wordt getoetst zijn onder andere vakbekwaamheid, veiligheid, kwaliteit en milieu.

Meer informatie? Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die we u kunnen bieden op het gebied van dak- en gevelbeplating.

Blijf op de hoogte en bekijk meer projecten

Villa hotel Breukelen - 5c16be6a1fe5HB
Panelen met houtnerfstructuur - c41f521dcd5aHB
Luifelrand kantoorpand Nieuwegein (5) HB
Sporthal Nootdorp - aa9dc063caadHB
Metal Bouwkonsort 45jaar afb1
loodsnambkIMG-20230420-WA0016 HB2